Specials

Kerst

Op Kerstavond (24 december) en 2e Kerstdag serveren we ons Aperitivo Deluxe menu inclusief een feestelijk glas bubbels voor € 29,50 per persoon.
• Deluxe Aperitivo assortiment
• Deluxe Pizza en pasta assortiment
• Dessert assortiment

Reserveren voor dit fijne menu doe je via info@aperitivoleiden.nl
Onder vermelding van ‘Aperitivo Deluxe’.
1e Kerstdag zijn wij gesloten.


Taste of Aperitivo

Het grootste probleem voor veel van onze gasten bij Aperitivo? Is dat men niet kan kiezen. Tussen al die zalige Italiaanse heerlijkheden. En dus introduceren we om je op weg te helpen de zogenaamde Taste of Aperitivo. Geniet van 5 smaakvolle gerechtjes van de Taste Kaart.

Tot en met 5 personen kun je à la carte gerechtjes kiezen. Vanaf 6 personen serveren wij een door ons samengesteld menu van diverse Aperitivo gerechtjes, pizza’s en pasta’s.

Reserveren voor dit fijne menu doe je via info@aperitivoleiden.nl. Onder vermelding van ‘Taste of Aperitivo à la carte’.

Bioscoopdiner

Bij Aperitivo maken we graag je leven makkelijker. Dus introduceren we met veel plezier het zogenaamde bioscoopdiner.
Geniet vóór 19.00 uur of na 21.00 uur van het onderstaande menu op vertoon van het kaartje van de film die jij gaat kijken, of natuurlijk net hebt gezien. Een zorgeloos en compleet avondje uit. Lekker.

Aperitivo Bioscoopdiner 19.50
3 Aperitivo-hapjes
een pizza of pasta naar keuze
een verrassingsdessert
twee drankjes

Reserveren voor deze fijne actie doe je via info@aperitivoleiden.nl. Onder vermelding van ‘het bioscoopdiner’.

High’s

Gewoon, lekker genieten van diverse kleine hapjes met een glas ernaast.
Klik hier voor meer info.

 Cocktails

Er smaakt weinig beter dan je zelf gemaakte cocktail. En met de nu al beroemde Aperitivo Cocktail Workshop leer je op een leuke manier alle basisprincipes. Om ze vervolgens natuurlijk vooral in praktijk te brengen. Een tipje van de sluier? Veel proeven!

Wil je liever dat wij de cocktails voor je shaken? Dat doen wij natuurlijk met alle plezier! Klik hier voor meer info.

Kinderfeestjes bij Aperitivo!

Wat is er niet leuker voor een kind om met zijn of haar beste vriendjes en vriendinnetjes een verjaardag te vieren in Aperitivo!

Je eigen pizza maken en vervolgens onder begeleiding van onze pizza chef de pizza in de oven te plaatsen. Daarna lekker smullen van je eigen gebakken pizza! Kijk hier voor meer informatie.