Partijen

Bij Aperitivo houden we wel van een feestje. Zeker ook om te organiseren. Van kleinschalige borrels tot besloten partijen om welke reden dan ook: wij draaien ons er de gastvrije hand niet voor om.

Midden in het bruisende centrum van lovely Leiden verzorgen wij met veel liefde en plezier diners tot 140 personen, en recepties tot wel 300 man. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend en eenvoudig contact met ons op via sales@rebelhoreca.nl.

Arrangementen

Natuurlijk zijn ook kleinere gezelschappen meer dan welkom bij Aperitivo. Zo kunnen groepen vanaf 8 personen al bij ons terecht voor verschillende en flexibele arrangementen. Van walking dinner en buffet tot een mooi diner. En yes, ook alles daar tussenin.

Workshop

Er smaakt weinig beter dan je zelf gemaakte cocktail. En met de nu al beroemde Aperitivo Cocktail Workshop leer je op een leuke manier alle basisprincipes. Om ze vervolgens natuurlijk vooral in praktijk te brengen.

Tip: Onze cocktailworkshop!

In een workshop van 2 uur leer je de ingrediënten en technieken kennen die jou de perfecte cocktail laten samenstellen. Aansluitend ga je natuurlijk genieten van al het lekkers dat Aperitivo nog meer te bieden heeft.

Italiaans genieten zoals jij dat wilt